Gå vidare till innehåll

PROVA MINNESHJÄRTAT GRATIS

QR-kod på gravsten | MinnesHjärtat

QR-kod på gravsten | MinnesHjärtat

QR-koder på gravstenar: Inte en ny idé, men en revolution i minneskultur

QR-koder på gravstenar är ingen ny teknologi. Idén om en virtuell minnesbok har funnits länge och testats av olika begravningsorganisationer i Sverige långt före Minneshjärtat, dock utan större framgång.

Varför har tidigare försök misslyckats?

Entreprenörerna bakom Minneshjärtat menar att utmaningarna har legat i teknisk och digital kompetens samt i utförandet hos tidigare aktörer.

Minneshjärtats Ursprung

Idén bakom Minneshjärtat föddes av två entreprenörer, Sam och Love, i Stockholm efter att de såg en TikTok från ett amerikanskt företag med en liknande tjänst. "Jag började nästan gråta. Jag tänkte; en sådan vill jag ha!" berättar Sam.

Efter att ha undersökt marknaden märkte de att inget liknande hade utförts i Sverige. Det fanns organisationer som graverade QR-koder på gravstenar, men med en undermålig webb-UI som påminde om 90-talets internetupplevelse.

Vad är Minneshjärtat?

Minneshjärtat handlar inte bara om QR-koder på gravstenar. Det är berättelserna, minnena och ögonblicken som de bortgångna lämnat efter sig. Plattformen gör det möjligt för de efterlevande att dela och bevara minnen på ett betydelsefullt sätt.

Minneshjärtat erbjuder en användarvänlig plattform där anhöriga kan ladda upp bilder, videor och texter som berättar om den avlidnes liv. Genom att skanna QR-koden på gravstenen kan besökare lära känna personen bakom namnet.

Hyllningsfunktionen

En unik och värdefull funktion hos Minneshjärtat är möjligheten för nära och kära att dela sina minnen på den avlidnes profil. Hyllningsfunktionen gör det möjligt för vänner och familj att ladda upp egna minnen och berättelser om personen. Alla hyllningar måste godkännas av profilägaren innan de blir synliga, vilket säkerställer att allt innehåll är passande och respektfullt.

Människan först hos Minneshjärtat

I den här branschen är det viktigt att människan alltid kommer först. Minneshjärtat fokuserar på att erbjuda en genuin och respektfull tjänst utan att "fulsälja" den. Därför erbjuder de en gratis provperiod.

Kundrecensioner

  • Linda: "Vilken service! Jag förlorade min son för snart fyra år sedan och med Minneshjärtat kan vi ha en levande minnesbok som alltid går att uppdatera. Så tacksam över denna idé!"
  • Ida J: "Fick underbar service av Love. Skaparna är jordnära och bryr sig om de som förlorat en nära. Tusen tack ännu en gång, det hjälper oss att hedra min pappa för all framtid. ❤️"
  • Åsa: "Jag är så tacksam för Minneshjärtat. Det är en ynnest att kunna föra vidare minnen av våra förlorade genom bilder och videos. Jag älskar denna idé."
  • Ninorta: "Jag älskar Minneshjärtat. Det är lätt att kommunicera med personerna bakom och de har skapat något så fint! 🌟🌟🌟🌟🌟"

Prova Minneshjärtat Gratis

Klicka här för att lära dig mer och använd minneshjärtat för att bevara arvet för någon du håller kär. 

Alltid livstidsgaranti

Tillverkas på beställning i Sverige

Skickas Från Stockholm

Kundsupport svarar inom 24h